KURV:
0 varer
Total: 0.00 DKK

Handelsbetingelser

1. Køb hos Campingtur.nu

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på www.campingtur.nu, har vi brug for følgende oplysninger: Navn Adresse Postnummer og af Telefonnummer E-mail-adresse Registrering af dine personoplysninger forudsat med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysninger bliver registreret på Campingtur.nu hvor de bliver opbevaret i fem år, hvor der er oplysninger om slettes. Når vi indsamler personoplysninger via vores hjemmeside, kan vi altid afvise afgivelse af dette udtrykkelige samtykke. Du er således informeret om præcist, hvilke oplysninger, der indsamles af os og hvorfor. Ansatte ved campingtur.nu har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.campingtur.nu er Kenneth Johannesen.

Kundeoplysninger opbevares ikke krypteret. Vi sender ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger der er givet til www.campingtur.nu videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret i databasen hos Campingtur.nu har du altid mulighed for, og ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også mulighed for, og ret til, indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret hos os om dig. Disse rettigheder har du ifølge Persondataloven.

Henvendelse om disse data skal ske til Campingtur.nu på e-mail til kontakt@campingtur.nu.dk

Cookies

På www.campingtur.nu anvendes cookies. Cookies anvendes med det formål at optimere webstedet og webstedets funktionalitet, så besøgende bliver så lad som muligt for dig. Du kan selv slette cookies fra din computer, hvordan dette udføres af hvilken browser der benyttes.

Logstatistik

Der benyttes en Logstatistik på www.campingtur.nu. Logstatistikken er et statistik-system der opsamler information, der kan give et statistisk billede af, hvor vores gæster kommer fra, hvor mange besøgende vi har, hvordan navigeres rundt i shoppen, og hvor på webshoppen siden forlades mv. Vores logstatistik anvendes kun med det formål, på optimere www.campingtur.nu

2. Priser & faktura Levering

Varer bestilt i webshoppen leveres normalt indenfor 2-14 hverdage. Hvis en vare er udgået eller i restordre vil I blive kontaktet herom. Vi sender de bedste varer med flere forskellige fragtmænd.

Der er fragt pris fra kr. 59,00 pr. ordre.
Fri fragt fra 1000 kr. ved levering til pakkeshop - maks 20 kg i alt mål 2 meter.
Ved større fragt over 30 kg med totalt mål over 3 meter, sendes det med brink, hvor der speciel fragt på.

BEMÆRK Ved levering til Sverige, så er der en hurtig fragt på kr. 250 ,-. Pakker der skal sendes til Sverige, kan ikke være længere end 160 cm. Derfor sender vi ikke markiser til Norge og Sverige.

Ved afhentning af vare i vores butik, vil jeg modtage en SMS, når varen er pakket og klar til afhentning

Skulle der være bestilt længere varer, som har en længde end de opgivne mål, forbeholdt vi os reddet til enten annullerer ordren, eller ordren bliver reduceret i samråd med ordregiveren. Jeg kan også afhente varerne i butikken. Skulle dette ønskes, så modtager II en mail med faktura og bekræftelse, at varen er klar til afhentning. Fakturaen skal medbringes. Vi leverer til Danmark og Sverige.

Betaling

Betaling kan forudsige med kort.

Priser - faktura

Alle priser i webshoppen er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser og kan variere fra dag til dag.

Fakturaen bliver fremsendt på mail, som PDF-format, samt track & trace nummer, så kan ifølge jeres vare på vejen frem til jer.

3. Salg generelt

Der tages forbehold for

  • Trykfejl
  • Prisændringer
  • Udgåede varer
  • Leverancesvigt fra tredjepart.

4. Håndtag

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid på Campingtur.nu's grossister og leverandører.

5. Betaling

De mulige betalingsmåder er: - Dankort - Mastercard - Mastercard-debet - Visa - Visa / Dankort - Visa elektron

6. Reklamationsret

Når du handler på www.campingtur.nu har du 24 måneders reklamationsret. Vi tilbyder at du enten kan få - varen repareret -varen ombyttet -pengene tilbage -afslag i prisen Tilbuddet i forbindelse med reklamationsretten er afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen for varen ikke er opstået som følger af en fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres indenfor ”rimelig tid” efter, at manglen på varen er opdaget. Hvis der reklameres indenfor måneder efter, at manglen for varen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Ved reklamation fastholder returfragten af ​​kunder.

7. Forsvarlig tilbagevenden

Alle produkter, der returneres til Campingtur.nu, skal være forsvarligt indpakket. Vi anbefaler, at varen returneres via Post Danmark eller GLS, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at sporepakke i Post Danmarks eller GLS-system og fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Campingtur.nu. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. Returnerer du en vare, er det ifølge den nye lov dig, der bærer risikoen for varen indtil den er i hænderne på netbutikejeren. Forsvinder pakken eller går den i stykker under transport, er det altså dig, der hæfter for varen. Der skal følges en ordrebekræftelse med i returpakken.

8. Er De i tvivl

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefale Campingtur.nu, på De retter henvendelse på mail kontakt@campingtur.nu eller på telefon 98244800. Campingtur.nu er ejet af Aabybro Camping & Fritid. Knøsgaardvej 121 9440 Aabybro 98244800 cvr: 33575629

9. Fortrydelsesret

14 dages fortrydelsesret

Ønskes en eller flere varer returneret, beder vi dig om en opringning først. Sammen med den returnerede vare, skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Fortrydelsesretten bortfalder 14 dage efter modtagelse af varen. Returvarer skal være ubeskadiget, og fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis forskellige tilbageleveres i væsentligt samme stand og antal, som den blev modtaget i. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis varen er brugt på en måde, som helt åbenbart forringer vares salgsværdi væsentligt. Hvis du fortryder dette indkøb, får du det beløb, du har indbetalt til os tilbage. Beløbet bliver tilbageført til det kort der er brugt til at betale med, eller til din bankkonto.Beløbet tilbageføres, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Fragten i forbindelse med tilbagevenden af ​​varer købt på www.campingtur.nu indehaver af kunder. Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til: Campingtur.nu v / Aabybro Camping & Fritid Knøsgårdsvej 121 9440 Aabybro

Fremover vil det at nægte modtagelse af en vare ikke blive opfattet som en udnyttelse af fortrydelsesretten, uden du samtidig giver netbutikken tydelig besked om, at du ønsker at fortryde købet. Har du fortrudt et køb og ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du altså give netbutikken klar besked, før du kan få din penge retur. Bemærk! Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.

10. Sådan returnerer du varen

Der er to måder hvorpå De kan returnere varen på:

  1. De kan nægte at modtage varen fra postvæsnet. • Jeg denne sammenhæng beder vi Dem om, at gøre postvæsnet opmærksom på, på De straks kan returnere varen til Campingtur.nu.
  2. De kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 14 dage, returneres varen til Campingtur.nu  • Jeg denne sammenhæng beder vi Dem udlægge og kopiere af fakturaen til de købte varer, som dokumentation for den / de returnerede varer, der købes hos Campingtur .nu.

Returadressen er følgende: Campingtur.nu / V / Aabybro Camping og Fritid Knøsgårdvej 121 9440 Aabybro Returnerer skær på købers egen regning.

BEMÆRK VENLIGST:  Leveringstiden kan være forlænget grundet den aktuelle coronasituation.