Handelsbetingelser

1 Køb hos Campingtur.nu

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på www.campingtur.nu , , har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Postnummer og by
Telefonnummer
E-mail adresse

Registreringen af dine personoplysninger foretages med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne bliver registreres hos Campingtur.nu hvor de bliver opbevaret i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når vi indsamler personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke. Du er således informeret om præcist, hvilke oplysninger, der indsamles af os og hvorfor.

Ansatte ved campingtur.nu har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.campingtur.nu er  Torben Andersen

Kundeoplysninger opbevares ikke krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger der er afgivet til www.campingtur.nu  videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret i databasen hos Campingtur.nu har du altid mulighed for, og ret til, at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også mulighed for, og ret til, indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret hos os om dig. Disse rettigheder har du ifølge Persondataloven. Henvendelse vedrørende disse data skal ske til Campingtur.nu på e-mail til info@campingtur.nu.dk

Cookies
På www.campingtur.nu anvendes cookies. Cookies anvendes med det formål at optimere websitet og websitets funktionalitet, så besøget bliver så nemt som muligt for dig.

Du kan selv slette cookies fra din computer, hvordan dette gøres afhænger af hvilken browser der benyttes.

Logstatistik
Der benyttes en Logstatistik på www.campingtur.nu. Logstatistikken er et statistik-system der opsamler information, der kan give et statistisk billede af, hvor vores besøgende kommer fra, hvor mange besøgende vi har, hvordan der navigeres rundt i shoppen, og hvor på webshoppen siden forlades mv.

Vores Logstatistik anvendes kun med det formål, at optimere www.campingtur.nu


2. Priser & faktura

Levering
Varer bestilt i webshoppen leveres normalt indenfor 2-3 hverdage.
Vi sender de bestilte vare med Post Danmark. Skulle det dreje sig om større ordre kan de blive leveret med Danske Fragtmænd

Der er fast fragt pris på kr. 59,00 pr. ordre.

BEMÆRK
Ved levering til Sverige, så er der en fast fragt på kr. 150,-

Ved levering til Norge, så er der en fast fragt på 200,-

Pakker der skal sendes til Norge og Sverige, kan ikke være længere end 160 cm. Derfor sender vi ikke markise til Norge og Sverige. Skulle der være bestilt varer, som har en længere længde end de opgivet mål, forbeholder vi os retten til at enten annullerer ordren, eller ordren bliver reduceret i samråd med ordregiveren.

I kan også afhente varerne i butikken. Skulle dette ønskes, så modtager II en mail med faktura og bekræftelse, at varen er klar til afhentning. Fakturaen skal medbringes.
Vi leverer til Danmark, Norge og Sverige.

Betaling
Betaling kan foretages med med kort.

Priser - faktura
Alle priser i webshoppen er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser og kan variere fra dag til dag.
Fakturaen bliver fremsendt på mail, som PDF format, samt track & trace nummer, så kan ifølge jeres vare på vejen frem til jer.

3. Salg generelt

Der tages  forbehold  for

   Trykfejl
   Prisændringer
   Udgåede varer
   Leverancesvigt fra tredjepart.

4. Levering

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Campingtur.nu´s grossister og leverandører.

5. Betaling

De mulige betalingsmåder er:

- Dankort
- Mastercard
- Mastercard debit
- Visa
- Visa / Dankort
- Visa elektron

6. Reklamationsret

Reklamationsret
Når du handler på www.campingtur.nu har du  24 måneders reklamationsret. Vi tilbyder at du enten kan få
-       varen repareret
-varen ombyttet
-pengene tilbage
-afslag i prisen

Tilbuddet i forbindelse med reklamationsretten er afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen for varen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres indenfor ”rimelig tid” efter, at manglen på varen er opdaget. Hvis der reklameres indenfor to måneder efter, at manglen for varen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ved reklamation afholdes returfragten af kunden.

7. Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til Campingtur.nu, skal være forsvarligt indpakket.

Vi anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Campingtur.nu.
Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Returnerer du en vare, er det ifølge den nye lov dig, der bærer risikoen for varen indtil den er i hænderne på netbutikejeren. Forsvinder pakken eller går den i stykker under transporten, er det altså dig, der hæfter for varen.

8. Er De i tvivl

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Campingtur.nu, at De retter henvendelse på mail tidtil@campingtur.nu eller på telefon 98244800.

Campingtur.nu er ejet af
              Aabybro Camping & Fritid.
              Knøsgaardvej 121
              9440 Aabybro
              98244800
              cvr: 33575629

9.Fortrydelsesret

14 dages fortrydelsesret

Ønskes en eller flere varer returneret, beder vi dig om en opringning først.

Sammen med den returnerede vare, skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Fortrydelsesretten bortfalder 14 dage efter modtagelse af varen.

Returvarer skal være ubeskadiget, og fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde som den blev modtaget i.
Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis varen bruges på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.
Hvis du fortryder dit indkøb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage. Beløbet bliver tilbageført til det kort der er brugt til at betale med, eller til din bankkonto. Beløbet tilbageføres når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.
Fragten i forbindelse med returnering af varer købt på www.campingtur.nu afholdes af kunden.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Campingtur.nu  v/ Aabybro Camping  & Fritid
Knøsgårdsvej 121
9440 Aabybro

Fremover vil det at nægte modtagelse af en vare ikke blive opfattet som en udnyttelse af fortrydelsesretten, medmindre du samtidig giver netbutikken tydelig besked om, at du ønsker at fortryde købet. Har du fortrudt et køb og ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du altså give netbutikken klar besked, før du kan få dine penge retur.

Bemærk! Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.

10. Sådan returnerer du varen

Der er to måder hvorpå De kan returnere varen på:
• De kan nægte at modtage varen fra postvæsnet.
• I denne sammenhæng beder vi Dem om, at gøre postvæsnet opmærksom på, at De straks kan returnere varen til Campingtur.nu.
• De kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til Campingtur.nu
• I denne sammenhæng beder vi Dem vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Campingtur.nu.

Returadressen er følgende:

Campingtur.nu / V/Aabybro Camping og Fritid
Knøsgårdvej 121
9440 Aabybro

Returnering sker på købers egen regning.
campingtur.nu   |   Knøsgårdvej 121   |   9440 Aabybro   |   9824 4800